Blog

Menu Wielkanocne

ŚNIADANIE:

• Żurek na zakwasie 400 ml

(marynowane grzyby / ziemniak / wędzonka)

• Pasztet świąteczny z gęsi 250 g

• Karczek nadziewany wędzoną słoniną i czosnkiem 200 g

• Biała kiełbasa z lubczykiem 200 g

• Kiełbasa wiejska 200 g

• Szynka tradycyjna 300 g

• Frankfurterki 3 szt.

• Śledź bałtycki

(relish jabłkowy / ziemniaki / podwędzana śmietana / chips chlebowy)

• Sałatka jarzynowa 400 g

• Ćwikła z chrzanem 200 g

• Sos tatarski 200 g

• Domowy chleb Dwie Rzeki 400 g

• Masło swojskie 120 g

OBIAD:

• Schab w sosie chrzanowym

• Ziemniaki puree

• Sałatka polska

(ogorek kiszony / por / jabłko)

SŁODKOŚCI:

• Makowa muffinka (2 szt.)

• Mini babka wielkanocna (2 szt.)

 

Zamówienia:

SMS: 668 696 086

MAIL: restauracja@dwierzeki.com.pl

 

ODBIÓR OSOBISTY:

Piątek – 16:00 – 20:00

Sobota – 12:00 – 20:00

Niedziela – 9:00 – 12:0